Rolluiken

Voorzetrolluiken

U heeft reeds lang geleden ramen geplaatst en wil er nu rolluiken op monteren. Dan zijn voorzetrolluiken hetgeen u zoekt! Voorzetrolluiken bieden immers een makkelijke en elegante manier om u al de voordelen van rolluiken te geven, zonder nieuwe ramen te moeten plaatsen. Bovendien maken we gebruik van minilamellen waardoor de oproldiameter aanzienlijk verkleint om de rolluiken discreet te kunnen installeren.

Opbouwrolluiken

Mensen die nieuwe ramen plaatsen, willen dikwijls ook tegelijk rolluiken plaatsen: hiervoor zijn opbouwrolluiken een uiterst eenvoudige optie. Door het adapterprofiel bovenop het raam te monteren, kan u het opbouwrolluik direct op het raam monteren. Dit adapterprofiel verschilt naargelang het raammerk zodat uw opbouwrolluik naadloos op uw raam past. Dit levert voor u heel wat tijdswinst op want het rolluik is reeds in de kast geassembleerd, wederom maken we hierbij gebruik van minilamellen om de kast zo klein mogelijk te houden.

Traditionele rolluikbladen in pvc of aluminium

U kan bij ons terecht om uiterst snel deze rolluikbladen te bekomen.  Ook voor automatisatie van uw bestaande rolluiken kan U bij ons terecht.

Realisaties