Rolluiken

Op zoek naar kwalitatieve rolluiken voor een eerlijke prijs? Dan bent U bij ons op het juiste adres!

Met meer dan 30 jaar ervaring in deze branche zijn wij ervan overtuigd dat wij in elke situatie een uitzonderlijk, mooi eindresultaat kunnen garanderen.

Kwaliteit, eerlijkheid, goede communicatie en een top uitvoering, dat is de familiale belofte!

Samen met U gaan wij op zoek naar de perfecte oplossing die uw verwachtingen overtreft. Ontdek hieronder de vele voordelen van rolluiken en geniet mee van enkele realisaties waar wij als familiebedrijf fier op zijn!

Voorzetrolluiken

U heeft reeds ramen geplaatst en wil er nu rolluiken op monteren. Dan zijn voorzetrolluiken hetgeen u zoekt! Voorzetrolluiken bieden immers een makkelijke en elegante manier om U al de voordelen van rolluiken te geven, zonder nieuwe ramen te moeten plaatsen. Bovendien maken we gebruik van minilamellen waardoor de oproldiameter aanzienlijk verkleint. Dit heeft als voordeel dat je een zeer elegante en fijne rolluikkast krijgt. 

Opbouwrolluiken

Mensen die nieuwe ramen laten plaatsen willen dikwijls ook gelijktijdig nieuwe rolluiken. Hiervoor zijn opbouwrolluiken een uiterst eenvoudige optie. Door het adapterprofiel bovenop het raam te monteren, kan het opbouwrolluik direct op het raam gemonteerd worden. Dit adapterprofiel verschilt naargelang het raammerk zodat uw opbouwrolluik naadloos op uw raam past. Ook hier maken we  gebruik van minilamellen om de kast zo klein mogelijk te houden.

Traditionele rolluikbladen in pvc of aluminium

U kan bij ons terecht om uiterst snel deze rolluikbladen te bekomen.  Ook voor automatisatie van uw bestaande rolluiken kan U bij ons terecht.

Uw bestaande rolluiken die nog met lint te bedienen zijn, kunnen wij zeer makkelijk volledig automatiseren met een kwalitatieve Somfy buismotor.        Met 1 tikje op een knop bedien je je bestaande rolluiken. 

Nog een stapje verder? Wij kunnen uw rolluiken ook automatiseren met een Tahoma box, met dit besturingssysteem kunnen we scenario's maken waardoor ze op een bepaald uur omhoog of omlaag kunnen gaan. Alles wordt samen met U aan tafel geprogrammeerd en duidelijk uitgelegd voor uw gemak.
Ontdek hier een aantal voordelen van onze rolluiken!Inbraakwerend! Rolluiken staan bekend voor het afschrikken van inbrekers. Minder straatlawaai! Rolluiken kunnen het straatlawaai tot wel 50db reduceren!

Extra isolerend! Bespaar op uw energiefactuur door middel van... ROLLUIKEN!

Vakmanschap! Door onze 30- jarige ervaring kan U er gerust van zijn dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt!Eerlijke offerte! Absolute TOPkwaliteit voor een eerlijke prijs! Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!Ontdek hier enkele realisaties!