Vanaf juli 2021: Serie S9000!


Design

Elk raam is net zo mooi als het profielsysteem waaruit het gefabriceerd is.  Wij hebben ons systeem S9OOO IQ  zo ontworpen, dat het aan alle optische verwachtingen voldoet:  grote radius, verschillende glaslatten en gladde oppervlakten.  Het systeem S 9OOO IQ staat voor esthetiek en waardigheid, voor ramen met stijl en tijdloze elegantie.

Warmte-isolatie

Stijgende energieprijzen ontwikkelen zich niet alleen in woningen tot een grote kostenfactor.  Daarnaast verscherpen wettelijke milieuvoorschriften de eisen van de warmte-isolatie van ramen.  Met zijn 6-kamer geometrie en de bouwdiepte van 74 mm beschikt het profielsysteem S 9OOO IQ over een zeer goede warmte-isolatie. 

Wij werken standaard met het 6-kamer-profiel  met een systeem bouwdiepte van 74 mm en dit  voor een hogere warmte-isolatie.

Veiligheid

Zich goed voelen in  de woning is ook een vraag van zekerheid.  Gealan biedt met het systeem S 9OOO IQ inbraakwerendheid op het hoogste niveau.  Bij het ontwerp van het 6-kamer profiel werd in het bijzonder rekening gehouden met een grote gedimensioneerde staalversterking.  In combinatie met de bouwdiepte van 74 mm van het profiel biedt deze overtuigende constructieve veiligheidsargumenten.  De bevestigingsschroeven van het beslag komen zo altijd in staal terecht en zorgen voor de hoogste inbraakwerendheid.

Geluidsisolatie

Geluidsoverlast is zeer vervelend.  Daarom is geluidsisolatie een zeer belangrijk gezondheidsaspect geworden.  Gealan profielsystemen voldoen door hun intelligente profieldesign aan de eisen voor een werkzame geluidsisolatie.  In combinatie met de juiste geluidsisolerende beglazing maken zij wonen in een behagelijke omgeving mogelijk en verbeteren daardoor de levenskwaliteit.

Acrylcolor

Ramen zijn als bestanddeel van de gevel blootgesteld aan zon-, weers- en milieu-invloeden.  Daarbij wordt al snel duidelijk dat een gekleurd profiel niet zomaar een gekleurd profiel is.  Acrylcolor ramen hebben aan de binnenzijde van het gebouw een witte pvc basis, aan de buitenzijde het kleurrijke acryl glas.  Dat maakt ze immuun tegen alle weersinvloeden zoals zon, wind, regen, kou en temperatuurschommelingen.  Zelfs bij vervanging van ramen treden geen herkenbare kleurverschillen op.

Sinds bijna 3O jaar vervaardigt Gealan kleurrijke acrylcolor profielen door middel van co-extrusie.   Deze innovatieve techniek onderscheidt zich wezenlijk van de andere gebruikelijke kleurproc├ęd├ęs.  Bij co-extrusie gaat de kleurrijke acryllaag een onlosmakelijke verbinding met het kunststof profiel aan.  Dat resulteert in de duurzame en lichtechte kleurlaag.

Houtdecor

Voor iedereen die waarde hecht aan een natuurlijk uiterlijk, zonder van de voordelen van moderne raamtechniek te moeten afzien, zijn er kunststof ramen in houtdecor optiek.  Daarmee maakt U de juiste keuze.  Of het nu gaat om renovatie van woningen of een geplande nieuwbouw,  Gealan houtdecor ramen overtuigen in  optiek en functionaliteit.  Ze worden aanbevolen als klassiek stijlelement voor renovaties alsook voor landschappelijk design.
Houtdecor ramen bezitten alle positieve eigenschappen van moderne kunststof ramen en gelijktijdig het decoratieve uitzicht van hout.